The pleasure trap

Jeg har etter hvert i et ganske langt liv latt meg forbause mer og mer av hvordan balanse, en gyllen middelvei eller det som kalles en god mellomting, ofte viser seg å være det som gir mest mening, det som fungerer best, det som gir et godt liv. Hvis livet er en reise, fungerer det best å holde seg på veien og ikke i en av grøftene. I denne videoen forteller Douglas Lisle (Ph. D.) om det han kaller «The pleasure trap». Kort sagt handler det om hvordan vi fra naturens side er designet til å velge enkle energisparende løsninger, og om hvordan vi har laget valgmuligheter som gjør at dette ikke er hensiktsmessig i alle tilfeller, at det faktisk kan lure oss og føre oss inn i ulykka.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s