Noen ganger blir jeg glad

Noen ganger blir jeg glad. Når jeg leste artikkelen jeg har lagt ved lenke til nedenfor, ble jeg veldig glad. Jeg ble imidlertid svært lite overrasket.

Det er så logisk, og jeg kjenner meg så godt igjen. Det å bevege seg mens man utforsker noe er ofte både godt for konsentrasjonen og svært naturlig. Det kan for så vidt også sitting være. Problemet med sitting i skolen, er egentlig ikke først og fremst det at man sitter, men at man sitter så mye og så lenge som man gjør. Det blir ensformig, blodsirkulasjonen er på lavgir og det er rett og slett kjedelig (i lengden). Jeg er veldig glad for at forskning viser dette, men må innrømme, med fare for å bli litt blærete og etterpåklok, at jeg tror jeg nesten kunne fortalt forskeren hva hun ville oppdage på forhånd.

Les artikkelen fra nrk.no her: 

Her hopper og løper elevene – i mattetimen

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s